Informatie

Awareness – Understanding – Meditation
De AUM is een actieve meditatie waarin je samen met anderen de totaliteit van het leven ervaart. In een reis van tweeënhalf uur krijg je de kans jezelf en al je emoties op een veilige manier te (her-) ontdekken. Je lacht, huilt, schreeuwt, danst, beweegt, hebt lief, doet gek en bent stil. Muziek leidt je door deze meditatie. De AUM wordt begeleid door speciaal opgeleide trainers.
Kom en ontdek het zelf!

Hoe werkt het?
De fases zijn opgebouwd uit bio-energetische oefeningen, dans en verschillende manieren van ontmoeten. Door het uiten van gevoelens, beweeg je je van het ene uiterste naar het andere, waarbij je de ander gebruikt als spiegel. Een snelle afwisseling van deze gevoelens zorgt ervoor dat je geen andere keus hebt, dan op dat moment mee te gaan met wat er is. Je doet actief mee en kijkt tegelijkertijd naar jezelf en naar wat er met jou gebeurt. Muziek leidt je door de meditatie. In een reis van tweeënhalf uur krijg je de kans jezelf en al je emoties op een veilige manier te (her)ontdekken.

De AUM wordt begeleid door speciaal opgeleide trainers.

Het effect
Meedoen aan de AUM is een intense ervaring. Iedereen doorloopt het proces op zijn of haar eigen wijze. De AUM is een ideale manier om oude vriendschappen op te frissen en nieuwe vrienden te maken. De AUM geeft energie, verlost je van spanningen en stress, geneest ‘oude’ pijn, is gezond voor lichaam en geest en helpt je om in contact te komen met je kracht, vitaliteit en seksualiteit. Na afloop voel je je voldaan, opgeruimd en ontspannen. Je hebt de smaak van het leven weer te pakken! Het is tijd om ervan te genieten.
De AUM kan zelfs je leven veranderen.

 

Reacties zijn gesloten.